luni, 20 decembrie 2010

Globuri (3)

Un nou glob e gata sa impodobeasca camera/bradul verisoarei mele, Raluca. Trebuia sa fie ceva cu mov si verde asa ca am ales o kusudama venus dubla. Contine 36 de module mov (7,5 cm), 36 de module verzi (5 cm) si are un diametru de aprox. 8-9 cm.


O poza alaturi de prima kusudama venus pe care am facut-o:


6 comentarii:

Anonim spunea...

E minunat ce vad aici! Pacat ca suntem la mii de km distanta si nu pot avea cateva globulete de-ale tale in bradul de Craciun. Salutari lui Calin, ca prin el am ajuns la tine si pe el il stiu de pe vremea cand predam mate in Danes. Craciun Fericit! si An Nou cu bucurii! Elena.

Anonim spunea...

:) ai niste lucrari minunate! Felicitari! (o sa invat si eu, macar a mia parte, datorita unor persoane deosebite, asa ca tine, si ca altii, care ati postat pe bloguri poze si explicatii).

Bluemoni spunea...

@Elena: Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si iti uram si noi "Sarbatori fericite!". Din pacate acum e cam tarziu, dar, anul viitor, daca iti doresti, iti pot trimite cateva globuri prin posta.

@Anonim: Multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca munca mea te inspira. Voi incerca sa postez si explicatii sau linkuri spre tutoriale pentru modelele de pe blog.

españolka spunea...

Bluemoni, скажите пожалуйста, где найти туториал для кусудамы Maffin?

Bluemoni spunea...

Tulyka, Дайте мне ваш адрес электронной почты и я вышлю Вам некоторые инструкции.

españolka spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu