vineri, 29 ianuarie 2010

Orhidee

Ajungand aseara acasa mai devreme decat imi propusesem mi-am zis sa incerc un model care sa nu-mi ia prea mult timp. E prima floare mai complicata pe care o fac asa ca era si loc de mai bine. Trebuie sa mai exersez :)

joi, 28 ianuarie 2010

Quilling

Pentru cei care nu stiu, quilling = arta de a rula hartia. Fiind necesara aceeasi materie prima ca si la origami mi-am zis sa incerc si un astfel de model. Iata ce a iesit:


Mi se parea ca e mai usor de facut dar m-am inselat. E nevoie de multa rabdare si atentie. Oricum, voi reveni cu siguranta si cu alte modele.

Kusudama Butterfly

Asa se numeste cel mai recent model de origami realizat. L-am facut portocaliu in speranta ca imi va insufla putina caldura in zilele acestea friguroase.


Contine 12 flori, fiecare a cate 5 petale, adica 60 de bucati de hartie 7x7cm. A iesit mai micut decat ma asteptam, are doar vreo 10 cm diametru.

luni, 25 ianuarie 2010

Norisori

Nu puteau sa lipseasca de pe blog norisorii din camera mea preferata:


Visez cu ochii deschisi la momentul cand o vom putea folosi...

Venus triplu

Daca tot am inceput sa va prezint creatiile mele, iata un nou kusudama. Se numeste venus triplu deoarece contine 3 flori intr-un modul. Are cam 15 cm diametru si mie imi place mult cum a iesit :-)

joi, 21 ianuarie 2010

Kusudama Rose

Nu stiu de ce imi e asa de greu sa ma pornesc. Adevarul e ca nu sunt eu prea vorbareata oricat de mult m-as stradui. Asa ca pana imi fac curaj sa vorbesc vrute si nevrute va prezint un nou model origami facut saptamana trecuta.



Se numeste Kusudama Rose, are cam 20cm diametru si contine peste 200 de bucati de hartie 7cm x 7cm. E prima incercare si nu mi-a iesit perfect rotund dar acum cred ca m-am prins cum sa-l asamblez. Vom vedea cum va iesi urmatorul model...

luni, 18 ianuarie 2010

Bo si Bu

Vreau sa va fac cunostinta cu Bo si Bu.



Si-au luat deja zborul din mainile mele si au ajuns la Zebru. Am fost si eu uimita ce dragute au iesit, nu-i asa? Acest lucru ma obliga sa fac si alte modele cel putin la fel de reusite.

Later edit: Am uitat sa va spun ca mirele contine 439 de triunghiuri impachetate, iar mireasa 417.

vineri, 15 ianuarie 2010

Welcome!

Nu stiu ce ar trebui sa scriu in primul post...mereu am avut trac in fata foii albe. Blogul nu are o tema anume chiar daca pentru inceput va contine poze cu modelele mele de origami. Voi incerca sa va impartasesc putin din ceea ce fac, din gandurile si trairile mele.