vineri, 26 octombrie 2012

Tort cu libelule

Cand m-am apucat de acest tort am avut 3 cerinte: sa fie cu libelule, sa aiba ceva verde si sa fie simplu/neincarcat. Nu stiu de ce, dar prima asociere pe care am facut-o libelulelor au fost orhideele.  Stiam ca e riscat, mai ales ca nu mai facusem nici libelule si nici orhidei pana acum, dar m-a incantat prea mult ideea ca sa nu incerc. Si bine am facut :)


Sunt convinsa ca rezultatul e datorat si pastei pe care am folosit-o pentru flori. E cam scumpa, dar nu se compara cu cea facuta de mine. Daca nu aveam pasta Wilton cred ca nu aveam nicio sansa sa-mi iasa florile asa. Si stiu ca se putea si mai bine :)


 Pentru libelule am studiat putin internetul, dar n-am fost multumita de ceea ce am gasit. Modelele respective nu mi se pareau potrivite cu ideea pe care o aveam eu pentru tort. Pana cand am descoperit pe site-ul celor de la Lumea Basmelor formele pentru gelatina. Le-am comandat repede (pe langa alte cateva lucruri deoarece imi e imposibil sa intru la ei pe site si sa nu vreau si alte produse) si m-am pus pe treaba. 




La multi ani, Laura! Sper ca tortul a fost pe gustul tau, atat ca decor cat si continut :)

1 comentarii:

Zebru spunea...

As zice ca e cel mai frumos tort ever. dar atunci le-as face o nedreptate celorlalte torturi care au fost, pe rand, si ele, cele mai frumoase torturi ever :). Ar trebui sa fie o regula prin care "cel mai frumos tort ever" sa fie asa... o categorie din ce in ce mai mare :). Nu e tortul meu, dar multumesc Moni ca l-ai facut atat de foarte foarte frumos si foarte foarte bun (si asta sa stii ca a fost o parere unanima, mi s-a spus) :*

Trimiteți un comentariu