duminică, 11 noiembrie 2012

Tort cu printese

Maine e ziua Elenei, o fetita care imi e tare draga. De fiecare data cand ne intalnim imi povesteste cum intra mereu pe blogul meu sa vada ce am mai facut. Chiar daca am avut o perioada tare aglomerata in ultima vreme, mi-am propus sa fac tot posibilul si sa-i daruesc un tort de ziua ei. Asta a fost inainte sa aflu ca il vrea cu printese, dar m-am straduit sa fie cat mai frumos :)

A fost o provocare mare intr-un timp foarte scurt. Pentru sambata am facut tortul de ziua mamei (urmeaza o postare pe tema asta) si n-am avut la dispozitie decat o seara si o dimineata sa fac cremele, printesele si tot decorul. La prima vedere poate parea timp berechet, dar a fost multa munca. Noroc cu ajutorul din familie :) (mama a facut trasura, cu ceva adaugiri facute de Gabi, florile si accesoriile printeselor, iar Calin s-a ocupat de bostani si cateva floricele :) )

Dar sa lasam povestile si sa trecem la poze:


Tortul a fost apreciat, chiar daca Elena n-a zis prea multe cand l-a vazut stiu ca i-a placut. Pentru mine e prima incercare de acest sens si, fiind o perfectionista, stiu ca se putea mai bine. La fel a fost si cu Mickey, primul a fost mai pricajit, iar ultimul aproape perfect :)

Va pun doua poze si cu sarbatorita, alaturi de tort:



Pe interior a fost Milk Cake cu nuca de cocos, de-li-cios :)

La multi ani, Elena!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu