duminică, 25 noiembrie 2012

Un buchet cu trandafiri

As zice ca e unul dintre cele mai reusite torturi pe care l-am facut, dar va las pe voi sa judecati. Tot  ce pot sa spun e ca am pus multa daruire si am incercat sa fiu atenta la fiecare detaliu.


 Am avut mana libera si din acest motiv mi-a fost greu sa ma decid asupra decorului. Nu o cunosc foarte bine pe Adina, sarbatorita care a primit acest tort, astfel incat nu stiam ce i-ar fi placut. Cu greu am aflat ca-i plac trandafirii si culoarea roz si astfel am avut un punct de pornire :)



Am promis ca nu ma voi obosi si nu voi perde nopti lucrand la acest tort (cum fac de obicei :D) asa ca am incercat sa ma tin de cuvant. M-am apucat de flori de saptamana trecuta, astfel incat aveam tot decorul pregatit vineri seara cand am realizat si continutul. Aici am avut alta dilema, asa e cand ai prea multe variante din care sa alegi. Sper sa-l fi nimerit pe gustul ei.


Cred ca v-am mai zis, sentimentul care ma incearca in momentul in care vorbesc cu cei care au primit tortul si simt multumirea si fericirea lor e de nepretuit. Adina a fost foarte incantata si ii multumesc pentru cuvintele frumoase.


Later edit: adaug si cateva poze cu pasi intermediari in realizarea florilor:



3 comentarii:

BREBULEȚ AURORA spunea...

Draga Monica, te felicit din toata inima atat pentru torturile tale spectaculoase dar si pentru origami (te asteptam cu drag!). Pe blogul meu ai un premiu. Toate bune si un decembrie frumos macar cat trandafirii de aici.
Aurora Brebulet,
Origarden

Copilul zambitor spunea...

Da Moni, zici ca e viu.E super.

Bluemoni spunea...

Multumesc, Aurora! Si mie mi-e dor de origami. Am doua proiecte mai mari incepute si trebuie ca macar unul din ele sa-l termin pana la Craciun pentru a-l putea face cadou.
Blogul tau e minunat, imi place la nebunie rochita din frunze si flori :)

Trimiteți un comentariu