miercuri, 27 iunie 2012

Cine locuieste in ciupercuta?

De multa vreme mi-am propus sa realizez acest tort si iata ca s-a ivit si ocazia perfecta, ziua Anei, fetita nasilor nostri.


E un tort colorat, vesel, potrivit pentru firea ei plina de energie.



La multi ani, Ana!

Fotbal non stop

In ziua de azi, daca iti propui, poti urmari la televizor aproape non stop meciuri de fotbal sau comentarii despre fotbal. Mai ales in perioada asta, a campionatului european.

Inspirata de pasiunea sotul meu pentru fotbal, unul din torturile de ziua lui a avut aceasta tema.


Din pacate n-am avut prea mult timp la dispozitie si nu am reusit sa adaug prea multe detalii. A trebuit sa ma ocup si de al doilea tort, un cheesecake cu zmeura si afine.


Si chiar daca a trecut ceva vreme de cand a fost ziua lui, ii urez inca o data "La multi ani" si ii trimit un pupic virtual in care pun toata dragostea mea.

In bucatarie

Am ramas datoare cu pozele ultimelor torturi facute.

Aceasta bucatarie (complet utilata :) )  a ajuns la o prietena draga, Laura.


Daca va uitati mai atent la poze, veti observa o scurgere sub mobila. S-a spart o teava si instalatorul nu ajunsese inainte sa fac pozele :). Glumesc, "scurgerea" se datoreaza cremei. Tortul e un cheesecake cu lapte de cocos, iar pasta de zahar nu s-a comportat prea bine, a inceput sa se topeasca in contact cu tortul. Din fericire a rezistat suficient incat sa ajunga in conditii bune la sarbatorita.

Alice a contribuit si ea la decor, mare parte din obiecte au fost facute de ea.







Sectiune nu am, dar va puteti imagina cum arata :)