duminică, 3 februarie 2013

Green "Apple"

Cand fac un tort, cel mai greu mi se pare sa aleg decorul. Imi e foarte greu sa ma hotarasc, mereu am emotii daca tema e potrivita pentru sarbatorit/a.

Asa s-a intamplat si cu acest tort. Azi e ziua Ralucai, verisoara mea, si a vrut ca tortul sa fie o surpriza. Mi-a zis ca e curioasa ce voi alege sa-i fac. Asta da dilema :)

Avem cateva indicii: pisici, verde, iPhone sau orice tine de Apple, cactusi, Mercedes. Cam greu sa le folosesc pe toate pe un tort asa ca am ales 2-3 din lista de mai sus si iata ce a iesit:


Plasuta de cadouri a fost rasturnata de Mitzi, pisica ei (care a fugit intre timp din peisaj) si astfel a iesit la iveala un obiect pe care stiu ca Raluca si-l doreste: un iPhone 5. Deocamdata va trebui sa se multumeasca cu varianta din zahar :D


Tortul e cu crema de mascarpone si pere, uitasem cat de bun poate fi. :)

Totul a fost facut pe graba deoarece luni am un examen despre care o sa va spun mai multe la momentul potrivit si am avut de invatat si de pregatit un alt tort (pentru examen). Asta pe langa sesiunea de la master si delegatiile de la birou. As avea nevoie  de cateva zile de relaxare, dar mai am rabdare pana la sfarsitul lunii cand vom pleca la ski.

Dar sa revenim la tortul Ralucai si sa va mai arat cateva poze:




Raluca, "la multi ani!" inca o data si sa stii ca sunt alaturi de tine oricand ai nevoie. A big hug from me. torturi sibiu

2 comentarii:

Unknown spunea...

Multumesc Moni! A fost foarte gustos -in primul rand :D - iar tema aleasa de tine e mai mult ca perfecta!

xoxo

Unknown spunea...

by the way....cu verde nu dai niciodata gres la mine :)))

Trimiteți un comentariu