luni, 22 aprilie 2013

Tort Arena Beyblade

Pentru  cei care nu au mai auzit pana acum de "beyblade", este un titirez special care a cucerit copiii, in special pe baieti. Sunt multe variante de beyblade, fiecare cu atuurile lui. Pe langa celebrul titirez mai e nevoie si de o arena, pe care beyblade-urile sa-si masoare fortele :)

Tudor a primit de ziua lui o arena beyblade personalizata si comestibila :)


La multi ani, Tudor!

 
torturi sibiu

Lala Band

N-am avut foarte mult timp la dispozitie pentru acest tort, astfel incat nu eram foarte sigura daca ceea ce va iesi va fi pe placul sarbatoritului.

Codrin a participat la concertul LaLa Band din Sibiu si i-a placut mult, astfel incat pentru tortul de ziua lui si-a dorit un tort cu sigla turneului Lala Love Tour.

Si iata rezultatul:


torturi sibiu

Baloane colorate

Un tort vesel si colorat pentru anisorul implinit de Sabina, o fetita tare dragalasa.


Un Milk Cake delicios, savurat de toti invitatii.


La multi ani, Sabina!


torturi sibiu

Pinguini 2

Lui Tudor i-a placut mult tortul cu Pingu si a dorit ca aceleasi personaje sa fie alaturi de el la ziua lui. Pentru ca mereu imi place sa vin cu ceva diferit am realizat o scena "petrecareata" :)


Sper ca i-a placut si s-a bucurat de acest tort!

torturi sibiu

marți, 2 aprilie 2013

Norisori

Cred ca e tortul meu preferat de pana acum. Cand Daniela a fost de acord cu acest model nu mi-a venit sa cred. Ce poate fi mai dragut decat un tort albastru cu norisori peste tot? :)

Ocazia a fost una speciala, botezul baietelului lor, David.

Si iata pozele:




Interiorul a fost Milk Cake si am inteles ca a fost apreciat de catre invitati.

Pentru a completa decorul am facut si cateva briose si cake pops, dar din pacate pozele nu sunt clare astfel ca nu vi le pot arata. Revin cu poze cu decorul final in momentul in care le primesc si eu ;) Pana atunci iata tava cu briose:

torturi sibiu