marți, 23 iulie 2013

Orange and Blue

Azi e ziua cumnatei mele si, pentru ca ne-am intalnit in weekend, m-am gandit sa-i fac un tort surpriza.

A fost mai complicat cu transportul, pentru ca trebuia sa ajunga la Cluj, dar in cele din urma totul s-a terminat cu bine :)


Combinatia de culori am ales-o stiind care sunt preferintele ei. Vroiam ceva vesel si elegant.


Interiorul e cu nuca de cocos, pentru ca stiam ca-i place.

La multi ani, Anca!

torturi sibiu

luni, 15 iulie 2013

Tort cu Spiderman

Imi place mereu cand primesc provocari noi, torturi sau personaje pe care nu le-am mai facut pana acum. La fel a fost si cu tortul pentru Stefan.

Chiar daca mai aveam o comanda pentru aceeasi zi, am facut o exceptie si am acceptat sa-l fac. Am avut ceva emotii datorate "bunavointei" celor de la Concefa si Electrica, din cauza carora am ramas fara curent electric 9 zile. Problemele s-au rezolvat la limita, astfel ca vineri seara totul revenise la normal si am reusit, cu o economie de ore de somn, sa le termin pe amandoua la timp.

Dar sa revenim la tortul pentru Stefan. Stiam doar ca trebuie sa fie cu Spiderman asa ca trebuia sa ma gandesc la un decor in ton cu tema.


Daca nu v-ati prins, Spiderman e pe acoperisul unei cladiri, stand pe niste pietre si pe horn, privind orasul pe jumatate adormit. :D


Eu sper ca Stefan s-a bucurat de tort, ca i-a placut decorul dar si delicioasa reteta a Milk Cake-ului.
torturi sibiu

Tort pentru Luca

Prima data cand mi-a zis Iulia cu ce vrea sa fie tortul am crezut ca glumeste, dar, nu-i asa, nu te poti pune cu preferintele copiilor.

Lui Luca ii plac masinile betoniera asa ca o betoniera trebuia sa fie personajul principal de pe tortul lui. Si asa a fost :)




torturi sibiu