joi, 22 mai 2014

Tort pentru Iris

Un tort colorat si vesel pentru o fetita tare dragalasa:




La multi ani, Iris!

Torturi Sibiu

luni, 19 mai 2014

Tortul de botez al Mirunei

Va povesteam de Miruna in postarea  anterioara, dar cred ca orice cuvinte as scrie n-ar putea sa descrie fericirea si multumirea pe care o traiesc de cand am aflat ca voi deveni mama. Ziua de 20 martie 2014 a fost cea mai fericita zi din viata mea si parca fiecare zi de atunci incoace mai adauga un strop de fericire la ceea ce simt.

Miruna e o fetita minunata, cuminte, dragalasa si as putea continua asa la nesfarsit :). Chiar daca stiam ca va fi greu, cand am inceput sa pregatim botezul ei am hotarat impreuna cu Calin sa ma ocup eu de tortul ei de botez. Cred ca a fost cel mai greu sa ma decid ce si cum sa fac. Trebuia sa fie perfect, asa cum e si ea. In fiecare element din decorul tortului am pus mult suflet si am incercat sa dau tot ce aveam mai bun. Am avut emotii, recunosc, dupa asa o pauza mare, dar dupa cateva petale mi-am dat seama ca e ca si mersul pe bicicleta, nu mai uiti. Imi era dor, chiar mi-a prins bine sa ma relaxez putin jucandu-ma cu pasta de zahar. Am avut si ajutor, recunosc, multumesc mult, Raluca.

Si sa nu mai maresc suspansul, iata si pozele:






Vrem sa multumim inca o data tuturor celor care au fost alaturi de noi la acest fericit eveniment, in special nasilor. Noi speram sa ne mai intalnim la  un astfel de eveniment cel putin inca o data :)

Monica, Calin si Miruna
torturi sibiu

Am revenit :)

S-a asternut putin praf pe blog in ultima vreme, dar m-am intors si sper sa-l readuc la ce a fost inainte.

Lipsa mea a fost motivata, am devenit mama unei fetite minunate si timpul alocat pentru torturi sau origami s-a redus substantial.

Inainte sa va arat motivul revenirii (tortul Mirunei de botez), am realizat ca lipsesc  de pe blog cateva poze cu ultimele torturi facute anul trecut:

Tortul de ziua mea:

Si daca tot am pomenit de ziua mea de anul trecut, vreau sa multumesc tuturor celor care au contribuit la cadoul pe care am reusit sa-l folosesc doar acum (Kitchen Aid), dar e o minunatie de aparat care face toti banii. Sunt foarte incantata de el, chiar mai mult decat mi-am imaginat.


Tort cu bujori si hortensii:


Tort cu strumfi pentru Leon:


Tort cu dinozauri pentru Vladut: