miercuri, 17 martie 2010

Fluturasi

Am gasit o carte numai cu fluturasi asa ca i-am incercat pe toti 14. Care e cel mai dragut?


Alexander Aztec Swallowtail
The Alice Gray

The Baxter
Alexander Swallowtail

Joyce Rockmore
The Temko

Emiko Fritillary
The Nolan

Mudarri Luna Moth
Evangeline Fritillary

Origamido
The Lillian

The Michael Shall
LaFosse's Moth

sâmbătă, 13 martie 2010

Kusudama Spiral

Nu m-am asteptat ca blogul meu sa fie urmarit de asa multa lume. Abia saptamana aceasta, cand am luat o pauza binemeritata, am realizat cata lume asteapta noi modele. Zilnic am fost intrebata de ce nu mai pun nimic nou pe blog. Iata de ce mi-am adunat puterile si am reusit sa finalizez, dupa cateva ore de lucru o kusudama spiral:


Mi-a dat ceva bataie de cap la asamblarea finala, dar pana la urma m-am prins cum trebuie sa le imbin. Contine 24 de fasii de hartie, 12 bucati verzi si 12 bucati mov. Data viitoare voi folosi culori mai puternice pentru a pune mai bine in evidenta spirala.

luni, 8 martie 2010

Martisoare (5)

Va promiteam poze cu ultimele martisoare facute anul acesta. Fiecare are o poveste ce se potriveste prietenelor mele:

Sorana - un buchet de lalele

Laura - orhidee mov

Anda - vine barza :)

Raluca - o zebra

Alice - pantofi

Daniela - carucior pentur Luiza

"La multi ani!" tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie!

duminică, 7 martie 2010

Kusudama Astra (2)

Am reusit sa termin si sa inmanez azi cadoul matusii mele. Am pornit de la cel facut joi, dar mi s-a parut prea mic pentru un cadou (cca 5 cm diametru) asa ca am mai facut inca doua mai mari. Le-am legat intre ele cu margele si iata rezultatul final:

vineri, 5 martie 2010

Pantofi

O mai stiti pe Dorothy, fetita din povestea "Vrajitorul din Oz"? Am rascolit peste tot si am reusit sa gasesc pantofii ei fermecati.


Vor ajunge saptamana viitoare la Alice, cu urmatorul mesaj, care e de fapt concluzia povestii mai sus mentionate: "Tu poti fi, poti face si poti avea tot ceea ce-ti doresti pentru ca ai deja in interiorul tau tot ceea ce ai nevoie". Nu lasa problemele sa te doboare, am incredere ca totul va fi bine.

joi, 4 martie 2010

Kusudama Astra

Stiu ca au trecut cateva zile fara sa va arat ceva nou, dar asta nu inseamna ca nu am mai facut nimic. Am lucrat la martisoare, dar inca nu vi le pot arata pana cand nu ajung la persoanele pentru care au fost facute. Promit sa revin cu poze.

Totusi, am ceva pentru azi. E o kusudama si am facut-o special pentru matusa mea, Vio, careia ii urez "La multi ani!"



luni, 1 martie 2010

Martisoare (4)

A fost o nebunie weekendul asta si nu am apucat sa scriu prea multe. S-a terminat luna februarie si s-a incheiat si provocarea thing-a-day. Sunt bucuroasa ca am reusit sa fac ceva nou in fiecare zi, chiar daca nu a fost foarte usor. Mi-e dor sa citesc o carte, sa dorm inainte de 2-3 a.m., sa fac lucruri de care nu am mai prea avut timp luna trecuta. Va multumesc tuturor celor care ati admirat lucrarile mele si mi-ati dat putere sa merg pana la capat.

Voi continua sa fac noi modele, doar ca postarile nu vor mai fi zilnice. Nu de alta, dar in ritmul acesta nu mai am unde sa le pun prin casa :). Voi face si mici tutoriale, sa puteti incerca si singuri modelele mai usoare. Am fost intrebata de cateva persoane daca nu le vand. Cand m-am apucat de origami a fost doar un hobby, nu m-am gandit niciodata ca ar putea interesa pe cineva ceea ce fac, dar, pentru cei care chiar vor, ma pot contacta si discutam ;).

Si, cum zice proverbul "Vorba multa, saracia omului", va arat inca 3 martisoare pe care le-am facut azi-noapte :D


Va doresc tuturor o primavara frumoasa!