luni, 31 ianuarie 2011

Thing a day 2011


Am stat mult pe ganduri daca sa ma inscriu sau nu. Avand experienta de anul trecut nu a fost o decizie tocmai usoara. Acum stiam ce ma asteapta, dar n-am putut rezista tentatiei. Cum zice si Zebru, thing-a-day provoaca dependenta.

Asadar, incepand de maine va astept cu postari zilnice (sper :D) pana la sfarsitul lunii.

marți, 11 ianuarie 2011

Un simplu fulg de nea

Fulgul a rezultat ca urmare a provocarii de pe Scrapper, trebuia sa fie ceva simplu si sa aiba legatura cu iarna. La prima vedere parea usor de ales, dar n-a fost asa.


E facut din module de origami 3d si contine 66 de piese. Acum am iarna cu mine oricand vreau, fulgul acesta nu se topeste :-)

luni, 3 ianuarie 2011

Bradul de Craciun

Daca ati urmarit blogul meu stiti ca am incercat, inainte de Craciun, sa confectionez cat mai multe globuri origami pentru a impodobi bradul din noua noastra locuinta. Din pacate n-am reusit sa ne mutam la timp si nici nu am reusit sa fac atatea globuri cate mi-as fi dorit. Initial am vrut sa renunt si sa aman pe anul viitor, dar era pacat de munca depusa asa ca am pus globurile in bagaj si au ajuns sa impodobeasca bradul parintilor mei.


Nu e prea incarcat deoarece nu am vrut sa pun si globurile clasice, mi s-a parut ca nu se potrivesc cu cele din hartie. Au scapat totusi 2 globuri albastre, puse de mama, si nu m-a lasat inima sa le dau jos (pentru ca erau albastre, normal).






La anu' promit sa fie mai frumos :-)