marți, 20 aprilie 2010

Kusudama Buckyball

Iar a trecut mai mult timp decat as fi vrut intre doua postari. Am terminat acest model inca de saptamana trecuta, dar a durat pana am facut poze si apoi pana le-am descarcat pe calculator. Intre timp am inceput sa lucrez la un model 3d, pentru care am de pregatit aprox. 600 de piese.

Dar sa revenim la Buckyball. E de fapt o miniatura deoarece are doar 5 cm in diametru...

vineri, 9 aprilie 2010

Tomoko Fuse Kusudama

Nu stiu cum se numeste exact aceasta kusudama deoarece am gasit diagrama intr-o carte in japoneza. Noroc ca nu e un model dificil si m-am descurcat doar urmarind pozele.

Vroiam ceva vesel, plin de culoare, daca tot a venit primavara...

marți, 6 aprilie 2010

Scrapper in Romania

Nu stiu daca ati observat ca am adaugat un logo nou pe blog numit "Scrapper in Romania". Din pacate nu am reusit pana acum sa va povestesc despre acest proiect.

Intr-una din zilele lunii trecute m-am trezit cu un mesaj de la Zebru prin care imi propunea sa ma inscriu la o noua provocare in genul "thing-a-day". Nu am inteles eu mare lucru la inceput, dar, fiindca incepusem sa ma lenevesc, mi-am zis ca vine numai bine. Intre timp m-am lamurit si eu ca ceea ce ma inscrisesem era de fapt un fel de "casting" pentru designeri, un grup de persoane care vor face cate o lucrare ca si exemplu pentru provocare. Ideea si blogul apartin Laurei, careia ii multumesc pentru increderea acordata.

In concluzie, Scrapper in Romania va provoaca in fiecare inceput de luna sa participati cu o lucrare handmade care sa respecte tema aleasa. Bineinteles, cea mai frumoasa lucrare va fi recompensata cu premii de la sponsorii lunii. Pentru luna aprilie avem levantica, alb si crem/ivory, in orice cantitati doriti.

Si dupa toata aceasta introducere, v-o prezint pe Amelie (propunerea mea):

joi, 1 aprilie 2010

Puisor de Pasti

Da, stiu ca a trecut mult timp de cand nu am mai postat ceva pe blog. Nu am stat chiar degeaba, am mai facut cate ceva, dar nimic nou. Din aceasta cauza nici nu vi le-am aratat. Aseara insa am reusit sa o termin de asamblat pe Georgeta. Da, asa i-a pus numele Alice, ca e a ei. Initial i-a zis Galbenus, dar i-am explicat ca e o domnisoara, are umbreluta de soare si fundita pe cap...

Si ca sa nu va mai tin in suspans, iata si pozele: