duminică, 5 mai 2013

Tort "Infratire"

Localitatea in care locuiesc parintii mei s-a infratit, de 1 Mai, cu o localitate din Franta. O delegatie de 24 de persoane a venit din Tremblay (Ille le Villaine) si au stat in Romania o saptamana. In duminica Pastilor a fost masa de ramas bun si eu am fost responsabila cu desertul (ca de obicei :) ).

Au fost cam 50 de persoane, astfel ca a trebuit sa fac un tort maricel. Milk Cake, sa fiu sigura ca place tuturor.


Florile sunt aranjate astfel incat in partea stanga e steagul Frantei si in partea dreapta steagul Romaniei.


Pe langa culorile steagurilor mi-a propus sa fac o pereche in port popular romanesc si o pereche in port popular breton. M-am apucat cam tarziu de realizarea decorului (de joi pana duminica am lucrat aproape numai la acest tort: decor + continut) si stresul ca nu termin la timp, pe langa oboseala, si-au spus cuvantul. Se putea mai bine, dar voi stii data viitoare sa ma apuc mai din timp.

In partea de jos al tortului sunt imagini din cele doua comune, imprimate pe wafa.

 Toata lumea a fost incantata si surprinsa de tort, mai ales ca nu mai vazusera niciun tort de-al meu pana acum. A fost o experienta minunata si chiar daca inca mai sunt obosita, reactiile si multumirile primite au facut ca tot efortul sa merite din plin.
torturi sibiu

3 comentarii:

Raluca Alamorean spunea...

foarte frumos

Anonim spunea...

Foarte frumos! felicitari si spor in continuare in tot ceea ce faci ca e tare frumos :)

Torturi copii spunea...

Fantastic. Ai mult talent si stiu ce inseamna sa faci un asemenea tort. Ai depus ceva efort mai ales la figurine. A iesit foarte frumos. Felicitari !! si la cat mai multe

Trimiteți un comentariu