luni, 19 mai 2014

Tortul de botez al Mirunei

Va povesteam de Miruna in postarea  anterioara, dar cred ca orice cuvinte as scrie n-ar putea sa descrie fericirea si multumirea pe care o traiesc de cand am aflat ca voi deveni mama. Ziua de 20 martie 2014 a fost cea mai fericita zi din viata mea si parca fiecare zi de atunci incoace mai adauga un strop de fericire la ceea ce simt.

Miruna e o fetita minunata, cuminte, dragalasa si as putea continua asa la nesfarsit :). Chiar daca stiam ca va fi greu, cand am inceput sa pregatim botezul ei am hotarat impreuna cu Calin sa ma ocup eu de tortul ei de botez. Cred ca a fost cel mai greu sa ma decid ce si cum sa fac. Trebuia sa fie perfect, asa cum e si ea. In fiecare element din decorul tortului am pus mult suflet si am incercat sa dau tot ce aveam mai bun. Am avut emotii, recunosc, dupa asa o pauza mare, dar dupa cateva petale mi-am dat seama ca e ca si mersul pe bicicleta, nu mai uiti. Imi era dor, chiar mi-a prins bine sa ma relaxez putin jucandu-ma cu pasta de zahar. Am avut si ajutor, recunosc, multumesc mult, Raluca.

Si sa nu mai maresc suspansul, iata si pozele:


Vrem sa multumim inca o data tuturor celor care au fost alaturi de noi la acest fericit eveniment, in special nasilor. Noi speram sa ne mai intalnim la  un astfel de eveniment cel putin inca o data :)

Monica, Calin si Miruna
torturi sibiu

1 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari tinerilor parinti!

Sorin

Trimiteți un comentariu